Suomeksi
Truebell Oy Truebell Oy
Uutiset

14.11.2013

Evoc -vapaa-ajantuotteiden edustus Truebell Finland Oy:lle


Saksalaisen Evoc -vapaa-ajantuotteiden edustus siirtyi Truebell Finland Oy:lle ruotsalaiselta I Like Bikelta syyskuun 2013 lopussa. Mallisto käsittää viisi eri tuotekategoriaa, joista pyöräily- ja alppihiihtomallistot ovat laajimmat. Lisäksi mallistoon kuuluvat vapaa-aikaan ja matkustukseen suunnitellut reput ja laukut, valokuvaukseen liittyvät kuljetusratkaisut sekä pieni vapaa-ajan tekstiilimallisto.

 

Saksalainen Evoc perustettiin 2008, kun joukko entisiä ammattiurheilijoita huomasi ettei Pyöräilyyn ja multisport-lajeihin ollut saatavilla reppuja, suojia ja kuljetusratkaisuja, jotka täyttäisivät aktiiviharrastajien toiminnallisuusvaatimukset ja olisivat samalla riittävän kestäviä. Aluksi tuotteita tehtiin muutaman hengen voimin pienissä erissä, mutta Evoc sai varsinaisesti alkunsa, kun kysyntä räjähti käsiin muutamassa kuukaudessa. 

 

Nykyään Evoc on yksi tunnetuimmista ja innovatiivisimmista brändeistä alallaan. Tuotteet suunnitellaan edelleen Saksassa ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset, josta osoituksena lukuisat testivoitot ja palkinnot. Kaikki Evoc-tuotteet testataan edelleen eri lajien ammattiurheilijoiden toimesta ennen niiden päätymistä tuotantoon.

 

Suurimmat jälleenmyyjät ovat tällä hetkellä pyorahuolto.com, varuste.net sekä bikeshop.fi

 

Evocin mallistoon voi tutustua osoitteessa http://evocsports.com/

 

Lisätiedot:

Markkinointijohtaja Teemu Selvenius, Truebell Finland Oy, puh. 050 569 3023, teemu.selvenius@truebell.fi

Tuotepäällikkö Max Linden, Truebell Finland Oy, puh. 044 090 1240

max.linden@truebell.fi


13.11.2013

Björn Daehlie -hiihtotekstiilien edustus Truebell Finland Oy:lle


Truebell Finland Oy alkaa tuoda maahan Björn Daehlie -urheilutekstiilejä ja -asusteita vuoden 2014 alusta Yoko-merkin jäädessä pois.

Björn Daehlie on norjalainen hiihtotekstiilibrändi, joka on kotimaassaan saavuttanut merkittävän aseman. Tuoreessa kyselytutkimuksessa se oli Norjan tunnetuin hiihtobrändi ja myynnillisestikin se asemoituu maansa kärkikolmikkoon.

Merkin asemasta kertoo myös se, että Björn Daehlie on solminut Norjan historian suurimman sponsorisopimuksen maan hiihtoliiton kanssa vuosille 2014-18. Tuotteita myydään 12 maassa, eli Pohjoismaiden lisäksi Virossa, Venäjällä, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Tsekeissä ja Pohjois-Amerikassa.

Merkin suurin tuoteryhmä on hiihtotekstiilit ja -asusteet. Lisäksi mallistosta löytyy juoksutekstiilejä sekä pieni valikoima vapaa-ajanvaatteita.

Lisätiedot: tuotepäällikkö Max Lindén, Truebell Finland Oy, puh.0440 901 240, max.linden@truebell.fi


09.12.2011

Truebell Finland Oy:lle ISO 9001:2008 - laatusertifikaatti


Inspecta Sertifiointi Oy suoritti 8 . - 9.12.2011 Truebell Finland Oy:n koko liiketoiminnan arvioinnin jonka perusteella sen todettiin vastaavan ISO 9001:2008 ( 1607 -08 ) laatujärjestelmän vaatimuksia.


04.08.2011

Team Skins pyöräilyjoukkue saavutti kauden päätavoitteensa voittamalla Pohjoismaiden suurimman maastopyörätapahtuman Tahko MTB:n joukkuekilpailun.


Joukkueen kapteeni ja monikertainen Suomen mestari Henri Ojala sijoittui kovatasoisessa ja maastoltaan erittäin haastavassa 60km klassikkokilpailussa toiseksi Viron mestarin Alges Maasikmetsin jälkeen. Neljäntenä ja toiseksi parhaana suomalaisena maaliin iskutti huimassa nousukunnossa oleva Team Skins pilotti Simo Sohkanen, joka onnistui tiputtamaan viimeiseen ylämäkeen mm. Viron Riivo Schumannin.

Joukkuevoiton sinetöi lopulta Team Extreme Estonian nenän edestä Antti Kuitto yhdeksännellä sijallaan. Miehen tahtotilasta kertoi paljon kestoltaan lähes kolmen tunnin suorituksen keskisyke 184 lyöntiä minuutissa.

Team Skins johtaa myös ylivoimaisesti maastopyöräilyn marathonmatkojen Suomi-Cup sarjaa 5/9 osakilpailun jälkeen.


04.05.2011

Truebell aloittaa Yokon urheilutekstiilien ja -välineiden edustajana Suomessa.


Truebell Finland Oy ja  M-XSPORT OY ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen jolla  Yokon maastohiihtotekstiilien ja -välineiden edustus siirtyy Truebellille.  Kevään 2012 pyöräilytekstiilien myynti alkaa myös jo kesäkuussa Truebellin taholta. Skins -kompressiotekstiilien rinnalle tuleva Yoko täydentää  hyvin Truebellin urheilutekstiilivalikoimaa.
01.05.2011

Truebell tuo markkinoille koko malliston Reebok-polkupyöriä kaudelle 2012


Reebok on  lanseerannut markkinoille laajan valikoiman polkupyöriä, jotka tullaan esittelemään nyt myös Suomessa. Mallistosta löytyy mm. naisten ja miesten maasto-, retro-, fixi- ja kaupunkipyörät, sekä kattava valikoima erikokoisia lasten pyöriä.